LA-LA-LA-LASAGNE
Så blev det tid til endnu en opskrift, men jeg må skuffe jer en smule. Jeg har desværre ikke et billede af den lasagne, som jeg vil dele opskriften på. SORRY! Jeg håber, at I har lyst til, at prøve opskriften alligevel, da den smager rigtig godt. Når jeg får et billede af den, sætter jeg den ind.
Du skal bruge:
– Lasagneplader
– 500 gram hakket oksekød
– 1 spsk olie
– 1 fint hakket løg
– 3 revet gulerødder
– 2 tsk tørret oregano
– 1 tsk tørret timian
– 3/4 tsk salt
– Peber
– 3 fed fint hakket hvidløg
– 1 dåse hakket tomat
– 4-5 dl oksebouillon
– 3-4 spsk tomatpure
– 1 glas Dolmio bechamelsauce (kan laves selv)
Fremgangsmåde:
Svits kødet i olie til det har skiftet farve. Tilsæt løg og gulerod og svits videre. Tilsæt oregano, timian, salt og peber. Tilsæt hvidløg, tomater, tomatpure og bouillon. Lad det simre under låg i 30 minutter. Start med kødsovs, derefter plader. Kødsovs, bechamelsovs, plader, kødsovs, bechamel sovs, plader. Sådan fortsætter man, og slutter af med kødsovs og bechamelsovs. Bag i ovnen i 1 time på 200 grader. Når den er færdig, tages den ud og lader den trække i 10 minutter. Kan serveres med flute og en lækker salat.
Ingen kommentarer endnu