WOODEN HAND

HJEMMELAVET KNÆKBRØD

 photo Photo 23-02-13 19.35.36.jpg photo Photo 23-02-13 21.00.16.jpgDisse knækbrød er simpelhen så lækre og nemme. Min mor har tit bagt dem og de forsvandt utroligt hurtigt. Da jeg flyttede hjemmefra måtte jeg selv have opskriften. Jeg har selv bagt dem et par gange efterhånden og de smager så godt. Jeg spiser dem både som mellemmåltid evt. med ost eller pålæg på eller som snack, når jeg har haft lyst til noget lækkert. De er også rigtig nemme, at have med i skolen eller på arbejde. Derfor vil jeg gerne dele opskriften med jer. Håber at I selv har lyst til, at springe ud i at bage dem. Som sagt er de rigtig nemme, at bage.

Du skal bruge:

– 1 dl sesamfrø

– 1 dl hørfrø

– 1 dl græskarkerner

– 1 dl solsikkekerne

– 1 dl havregryn

– 3 1/2 dl mel

– 1 tsk bagepulver

– 1 tsk salt

– 1 1/4 dl olie

– 2 dl vand

Fremgangsmåde:

Alle ingredienserne blandes sammen i en skål (dejen skal være klisteret). Læg et stykke bagepapir på bordet, og tag den ene halvdel af dejen over på. Læg derefter et stykke bagepapir ovenpå, og rul dejen tynd med en kagerulle. Flyt det over på en bageplade, og skær dem i firkanter med en pizzaskærer eller kniv. En pizzaskærer er nemmest. Bages i ovnen på 175 grader i ca. 15-20 minutter, til de er lysebrune.

2

  • Jeg bager pt også mangle knækbrød elsker dem og kan slet ikke undvære dem mere.. skal selv ha bagt nogen her i weekenden.. Kæresten er også helt tosset med dem.. Din opskrift ligner meget min.. 😛

    Knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOODEN HAND