LA-LA-LA-LASAGNE

DEN BEDSTE TOP COAT

 photo DSC_0143.jpgVentetiden på at neglelak tørrer, føles uendelig lang. Man sidder og vifter med hænder og puster på dem. Men det hjælper ikke rigtig. Jeg vil derfor anbefale jer denne top coat, som hjælper på neglelakkens tørre tid. Jeg vil snakke om en top coat fra Seche, også kendt som Seche Vite Dry Fast Top Coat.

Seche Vite Dry Fast Top Coat is the highly acclaimed top coat which dries in seconds for a glossy, long lasting manicure. Specially formulated to penetrate through the nail lacquer to the base coat, Seche Vite Dry Fast Top Coat forms a single solid coating over the nail plate for a durable finish and can be applied directly over wet nail lacquer. Seche Vite Dry Fast Top Coat is resistant to chipping and peeling and leaves the nails stronger and healthier. 

Neglelakken lover, at tørre på sekunder, give en god holdbarhed på neglelakken og gør, at neglelakken ikke chipper/skaller af. Jeg vil sige, at den tørrer utrolig utroligt og giver et utroligt flot og glossy finish. Men jeg oplever ofte, at neglelakker chipper/skaller af, og nogle gange i store flager. Dette er selvfølgelig et minus, da man gerne vil have sin mani til, at holde så længe som muligt. MEN jeg vil derfor stadigvæk mene, at denne top coat er alle pengene værd, pga. dens tørre tid og det flotte glossy finish. Så kan jeg godt overleve med, at den chipper/skaller af. Hvis man forsegler neglen ordenligt, ved at lægge den på kanten af ens negle, holder den også bedre. Et problem jeg oplever med den er, at når man har brugt cirka halvdelen, begynder den at blive tyk. Men dette problem kan man komme til livs ved, at bruge en neglelaks fortynder. Alt i alt en rigtig god top coat, som jeg vil mene er et must have, hvis du er en neglelak tosse ligesom mig. Den kan købes lige her til omkring 55 kr. inkl fragt.

Har du prøvet denne top coat før?

2

  • Uhhh, det er helt sikkert et must, at den er hurtigtørrende! Specielt til alle os utroligt utålmodige hehe

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise S. Christensen

      Lige præcis. Der er ikke noget værre end, at vente på, at neglelak tørrer 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LA-LA-LA-LASAGNE