CHRISTMAS PRESENT

INSTAGRAM ANBEFALING #2

instagram youtube2
Andet indlæg af mine Instagram anbefalinger, handler også om to piger som laver youtube videoer og er utrolig dygtige. I kan hos disse to piger finde inspiration til jeres nytårslook.

Caseyhl91 – Casey er en utrolig dygtig pige og ved hvad hun laver. Hun laver mange forskellige looks, som ligner noget en professionel har lavet. Hun laver også anmeldelser, måneds yndlings produkter, nye køb og meget mere. På hendes Instagram kan I se billeder af hendes looks, hendes hunde, sjove billeder, billeder fra ferie og meget mere.

Amandaensing – Amanda er også en dygtig pige, ligesom Casey. Amanda og Casey kender hinanden, og er faktisk rigtig gode veninder. Amanda laver ligesom Casey, utrolig mange looks som ligner noget, som en professionel har lavet. Hun er så køn og man kan ikke andet end at, misunde hendes flotte looks som hun laver. På hende Instagram kan I se billeder af looks, outfits, oplevelser og meget mere. Hendes billeder er virkelig god kvalitet.

Jeg håber, at I kan finde inspiration til jeres nytårslook hos en eller begge piger. Hvad er dit yndlings makeup look?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS PRESENT