RANDOM FACTS

INSTAGRAM ANBEFALING #1

 photo instagramyoutube1.jpgDet første indlæg med Instagram anbefalinger kommer til, at handle om Youtuber. I kan indhente inspiration til jule- og nytårsårs looket hos disse to skønne piger.

Shaaanxo – Shannon er en af mine absolute yndlings Youtuber. Hun er en super dygtig pige. Hun laver mange forskellige looks, outfits, anbefalinger af produkter og meget meget andet. På hendes Instagram kan I se billeder af hendes looks, hendes to hunde Lewie og Zeus, sjove billeder og meget mere. Shannon har også sin egen virksomhed, som sælger falske vipper, hårelastikker og smykker, som hun selv har været med til at designe.

Nicoleguerriero – Nicole er også en af mine yndlings Youtuber. Hun laver rigtig mange forskellige looks, tema looks såsom til hallowen, tester produkter, guides og mange andre ting, som kan hjælpe rigtig mange med, at komme igang eller blive bedre til makeup. På hendes Instagram kan I se billeder af de looks hun laver, billeder fra hendes liv, beauty produkter, billeder af hendes og hendes kæreste og mange andre billeder.

Begge piger er ihvertfald værd, at tjekke ud, da de er super dygtige og ved hvad de laver. De har begge to lært sig selv alt hvad de kan mht. makeup og beauty generelt. Jeg håber, at I kan finde inspiration til jeres jule- eller nytårslook. Smid gerne jeres Instagram i kommentarfeltet, så jeg kan tjekke dem ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RANDOM FACTS