NEED NEW SHOES

ER MAN UMODEN FORDI AT MAN DRIKKER SODAVAND?

 photo coca-cola_cans-928x522.jpgI går faldt jeg over Mascha Vangs blogindlæg, hvor hun netop snakkede om det med, at drikke sodavand. Hvis I ikke har læst hendes indlæg, synes jeg at I skal smutte forbi hendes blog, at læse det. I følge Mascha er man umoden, hvis man drikker sodavand hver dag. Det er konfirmand-agtigt, at tage ud og spise, og få en sodavand til maden. Det er ligefrem klamt. Hun hader når folk drikker sodavand. Men er det ikke lige nogle voldsomme udtalelser, over sådan en lille ting? Som hun selv siger, kan hun være ligeglad, men det irritere hende bare. Mascha skal have lov til, at have sine udtalelser og holdninger. Men er det egentlig ikke lidt en ligegyldig ting, at gøre noget så stort ud af?

Jo Mascha, du kan da være ligeglad hvad folk hælder i sig hver dag. Jeg tror godt, at folk er klar over, at sodavand er usundt, ligesom så mange andre ting er. Hvorfor så ikke være ligeglad med, at de drikker det? Det er DERES liv og DERES krop, som det går udover, og IKKE dit. Derfor forstår jeg ikke, at du gør så stort et nummer ud af det. Grunden til, at jeg skriver dette indlæg er, at jeg virkelig følte mit provokeret af dit indlæg. Fordi når man som sodavands drikker, læser dette indlæg, sidder du og siger, at JEG er klam og konfirmand-agtig. Det synes jeg virkelig er noget bullshit. At drikke sodavand hver dag, betyder jo nødvendigvis ikke, at man drikker flere liter om dagen. Det kan være alt fra en enkelt dåse, et glas, 1/2 liters. Men ja, det kan også være flere liter. Og hvad så? Er livet ikke for kort til, at skulle hidse sig op over, sådan en ting, når det ikke påvirker dit liv? Jeg forstår det simpelhen ikke.

Hvis folk vil drikke sodavand hver dag, så lad dem. Hvis folk vil spise sushi hver dag, så lad dem. Hvis folk vil ryge smøger hver dag, så lad dem. Man skal gøre hvad man har lyst til og ikke lade sig på virke af andres holdninger.  Hvis det er noget du kan lide, at gøre – then do it! Vil slutte af nu og nyde mit kolde glas cola.

8

  • Jeanette Henriksen

    Jeg er harm over hendes udtalelser.. har dog kun læst dit indlæg og ikke hendes endnu.

    Min kærester drikker ikke alkohol og det er kun mig der har køre kort.. jeg ønsker ikke drikke hvis jeg skal køre hjem, så vi ender ofte med sodavand. Skulle min kæreste feks vælge vand fordi det er mere moderne, den tror jeg ikke jeg får ham med på.. ha ha

    Knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise S. Christensen

      Det er jeg også, derfor var jeg nødtil, at lave dette indlæg ;). Haha, nej, det er ikke sikkert at du gør det 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

    Helt enig med dig! Hverken Martin og jeg drikker, så vi vælger altså en sodavand hver, når vi er ude at spise, og der gider vi sgu da ikke sidde og drikke vand.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise S. Christensen

      Det forstår jeg godt. Og I er bestemt ikke konfirmand-agtige fordi, at I vælger sodavand, når I er ude og spise 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • liva

    Jeg er nu fuldkommen enig med Mascha og jeg føler lidt i har misforstået hende 🙂 Som jeg har forstået det, så gør det ikke noget at drikke sodavand – herre gud hun gør det jo også selv! Men alt med måde! hun bliver forarget hun ser et glas på en halv liter eller mere på en restaurant, og det kan jeg godt følge hende i 🙂 Hun siger også at det ikke raver hende, jeg tror det er en tanke hun har haft, som så er blevet pustet op til noget det ikke er, og desværre kan det skrevende ord hurtigt misforstås eller tolkes anderledes end det menes:)
    Jeg kan kun anbefale at læse hendes blog-indlæg grundigt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise S. Christensen

      Jeg har skam læst hendes indlæg grundigt, og endda læst det flere gange. Jeg synes ikke, at hun kan tillade sig, at sidde og sige, at folk er klamme, konfirmand-agtige osv. fordi, at man tager et andet valg end hende, og noget hun ikke ville gøre. Det er der jeg synes, at hun er forkert på den. Fordi at man som menneske, tager det valg, så påvirker det kun personen, som tager det valg, og IKKE hende. Derfor synes jeg ikke, at hun kan tillade sig, at dømme folk på den måde. Det er min mening. Så tror skam ikke, at noget som helst er misforstået. Ihvertfald ikke fra min side, kan selvfølgelig ikke svare på andres vegne.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Man er ikke umoden når man drikker sodavand 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEED NEW SHOES