MY BOTTLE

TING JEG IKKE FORSTÅR

Jeg sad her til aften og undrede mig over en nogle ting. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele dem med jer. Måske jeg ikke er alene om, at undre sig om tingene? Man ved jo aldrig. Fortæl mig gerne, hvis I er enige eller der er nogle ting som I ikke forstår.

1. Folk der laver en status på Facebook, som brokker sig over et eller andet, og når folk spørger hvad der er galt, siger de: skriv i privat. Jamen hvorfor så lave den status? Lad da vær’.

2. Hvorfor ventetiden på pakker skal være så lang? Jeg vil gerne have mine ting, nuuuuu.

3. At jeg er træt, når jeg ikke rigtig har lavet noget i dag.

4. Når man kommentere på en blog, og personen bag bloggen ikke svare tilbage. Det er virkelig irriterende. Især hvis man stiller et spørgsmål, og man ikke får svar på det.

5. At det kun er den 9. januar i dag, og føler allerede at jeg er rimelig fattig. Det kan jeg nok takke eBay og Beautybay for, ups.

6. Hvorfor busser tit skal være forsinket? Det er da især rigtig træls, når det er koldt udenfor og man skal stå og fryse længere end nødvendigt. Det er da bare rigtig irriterende.

7. Nytårsforsæt. Behøver jeg sige mere?

8. Hvordan musik kan på virke ens humør så meget. Mit humør bliver meget nemt påvirket af musik. Det kan gå fra trist til glad på 0,5 og omvendt.

9. Når folk skal gøre sig selv bedre end de egentlig er. Hvorfor tror nogle mennesker automatisk, at de er bedre end alle andre og mere værd? Jeg forstår det virkelig ikke.

10. Folk som læser ens bedre, men ikke svare. Altså Facebook og iMessage har den smarte funktion, at man kan se, hvornår at modtager læser beskeden. Man skriver jo nok til dem af en grund.

 

12

  • Kan sagtens nikke genkendende til flere af disse punkter, især nr. 2 🙂 Har nemlig også en pakke på vej, som gerne måtte komme nu 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise S. Christensen

      Det er så irriterende! Kom nu lille postbud, vi venter spændt på dig :D. Hvad venter du på, at du modtager? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • 2, 3, 5 og 6 er nogen af dem jeg kan nikke mest genkende til. Det er så dejligt at kunne spare enormt mange penge på eBay, men når det kommer fra Kina hvilket det oftest gør, tager det bare sååå lang tid – 5 hænger godt sammen med ovenstående, har næsten 30 pakker eller lignende på vej fra eBay fordi… Ups! Godt det er så billigt, men når man køber i SÅ store mængder løber det alligevel op 😉
    Jeg tager ikke busser ret ofte længere efter jeg flyttede til en større by og bare cykler, men der hvor jeg boede før var der ofte store forsinkelser og oftest fordi buschaufførerne snakkede alt for længe… ØV!

    // randomdanishcitizen.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise S. Christensen

      Lige præcis! 5-10 kr. hist og her, bliver hurtigt til mange penge :p. Det er virkelig træls med forsinkelser på den offentlige transport. Især nu hvor det er så koldt udenfor 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja og det er jo ikke mere end de der 5-10 kroner oftest ikke, men det blev lige voldsomt denne gang 😉
      Jeg kan også se du skrev noget om Skive i et tidligere indlæg (har måske stalket en smule) og det er netop der jeg er vant til at tage busser og der må man godt nok sige, at der kan være nogle voldsomme forsinkelser, fordi de snakker, kommer 1-2 minutter for sent og så skal de jo også lige have solgt billetter før de kan køre, men i det mindste er de flinke! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise S. Christensen

      Haha, lidt stalking er okay! ;). Da jeg boede i Skive, tog jeg faktisk aldrig bussen. Men tilbage i November, skulle jeg hjem til Aalborg med x bussen. Den var 50-55 minutter forsinket. Ej, der var jeg da utilfreds. Men som du også skriver, så er nogle busser tit et par minutter forsinket, og så skal de liiiiige sælge billetter, også er den pludselig 15 minutter forsinket. Det er træls. Ja, det er de. Den bus jeg tager hver dag, siger de altid godmorgen, hej osv. Det er nu meget rart 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • #4 … do I have to say more?! Den forstår jeg slet ikke … Man skal da svare sine læsere når de tager tiden til at skrive på ens blog 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • 1 og 10, år det er så irriterende 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan sagtens genkende nogen af dem, jeg tror selv jeg er 1, hos dig! haha 😉 <3

    knus, har lige lavet et ligende på min blog.
    http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY BOTTLE