PLUZ SIZE FASHION - JUNAROSE

WHAT’S IN MY BAG

 photo DSC_0371.jpgSå blev tiden til, at jeg vil vise, hvad jeg render rundt med i min taske. Denne slags indlæg eller videoer elsker jeg og man kan blive lidt inspireret fra andre, til hvad man evt. kan have i sin taske. Hvilken taske jeg bruger er lidt forskelligt, men det er enten min DAY Birger et Mikkelsen taske eller min Michael Kors Travel Tote. I min taske har jeg altid min pung, nøgler, paraply og makeup pung, som jeg også vil vise jer indholdet af. Min pung er fra H&M, hvor jeg har alle mine kort, mønster og nogle øreringe. Paraplyen og min nøglering er også fra H&M. Makeup pungen er købt på eBay til 22 kroner.

 photo DSC_0378-001.jpgI min makeup pung finder man en hel masse ting. Jeg vil da ikke stå og mangle noget ;). Jeg har en håndcreme, desinficerende gel, vandepinde, kabel til iPhone, intimservietter, hårnåle, neglefil, tamponer, pudder, min yndlings top coat, 2 læbestifter, 2 makeup pensler, tyggegummi, neglebåndscreme, lipgloss, læbepomade og parfume i rejsestørrelse. Jeg vil ihvertfald selv mene, at jeg er godt dækket ind til de fleste situationer.

Hvad er dine must have til tasken?

2

  • Jeg har også altid en kuglepen og høretelefoner med – og gerne solbriller og en bog, men det er der ikke altid plads i tasken til 😉
    Læbepomaden fra lush har jeg hørt meget om, er du glad for din?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      Åh ja, burde have en kuglepen. Headset har jeg altid i min jakke og solbriller om sommeren :).
      Det fra Lush er ikke en læbepomade, det er en neglebåndscreme. Men den er super lækker og dufter dejligt af citrus 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PLUZ SIZE FASHION - JUNAROSE